top of page

En uygun fiyata BMW 418 kiralayın

Kiralık BMW 418BMW 4 serisinin en gözde modellerinden biri olan BMW 418'i Akgün Motors'dan güvenle kiralayabilirsiniz. Mavi rengi ile ilk görüşte sizi kendine aşık edecek BMW 418'in bu rengi bildiğiniz gibi modelin lansman rengiydi ve bu yüzden de oldukça popüler.



Yazın güzel havayı değerlendirmek, ailenizle ya da sevdiklerinizle şehrin ya da tatilin keyfini çıkarmak için BMW 418 modelini güvenle kiralayabilirsiniz. Geniş içi, deri koltukları, kokpiti ve diğer özellikleriyle hem tatilinizde hem de şehir içinde rahatlıkla kullanabileceğiniz BMW 418'i aynı zamanda Akgün Motors'un Bodrum'daki şirketinden de kirayalabilir, ya da İstanbul'dan kiralayarak tatilinizi road trip olarak geze geze yapabilirsiniz.

BMW 418'i Akgün Motors'dan kiralamadan önce, bu arabanın özelliklerine bir kez daha göz atalım.



BMW 418'in performansı oldukça yüksek olduğu için bu araba ile hem ailenizle yolculuk edebilir hem de arkadaşlarınız ya da tek başınıza yolların keyfini çıkarabilirsiniz. Çok dinamik, çevik ve konforlu olan BMW 418, duruş ve yol tutuşu ile hiçbir özelliğinden taviz vermiyor.

Yüksek itiş gücüne sahip motor ile opsiyonel Adaptif M süspansiyon, değişken spor direksiyon ve opsiyonel 8 ileri Steptronic şanzıman arasındaki mükemmel etkileşim, her durumda kendinizden emin bir biçimde gülümsemenizi sağlayacak sportif bir sürüş keyfi sunar ve hayranlık dolu bakışları üzerinizde toplamanızı sağlıyor.



Kiralık BMW 418 BMW 418'de aynı zamanda Head-up Display ve yeni çok işlevli gösterge ekranı opsiyonel olarak sunuluyor ve iyi bir biçimde düzenlenmiş bir dizi ilgili sürüş bilgisini gösteriyor.

Zarif iç donanımı, şık kaplamalara sahip bir dizi gelişmiş malzemelerle sizi her şekilde memnun edecek BMW 418, opsiyonel olarak sunulan yüksek kaliteli deri spor koltuk döşemesi ile olağanüstü konforun keyfini çıkarmanızı tavsiye ederiz. İç mekanın keyifli atmosferi, etkileyici iç tasarım ve vurgu şeritlerinin yanı sıra şık krom detaylar ve ön konsolun üzerindeki kontrast dikişlerle daha da zenginleştirilmiş.


0543 387 39 87 ve 0533 922 97 89 numaralı telefondan bize ulaşarak hem BMW 418 hem de istediğiniz herhangi bir lüks otomobili en uygun fiyata isterseniz uzun isterseniz de kısa vadeli olarak kiralayabilirsiniz.






112 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page