top of page

Kiralık 2016 model BMW 5.20i

BMW 5 Serisi, modern sedan konseptini somut şekilde hayata geçiriyor. Dinamik ve şık görünümü sayesinde, kendi sınıfındaki otomobillerden beklenen estetik ve sportif tasarımı son teknoloji ile bir araya getirerek, sürüş keyfini ikna edici bir şekilde karşılıyor.


En uygun fiyata 2016 model BMW 5.20i kiralayın


2016 model BMW 5.20i'ye en uygun fiyata ister uzun vadeli, isterseniz de kısa vadeli sahip olmak için, Akgün Motors ile iletişime geçin!



1.6 motoru ve 8 ileri otomatik vitesi ile çok seveceğiniz 2016 model BMW 5.20i, aynı zamanda yakıt tüketimini için farklı bir teknoloji kullanıyor. Her durumda sportif ve şık olan BMW 5.20i, atletik görünümü sayesinde, rekabette her zaman önde. Dış tasarımı, hareketsiz haldeyken bile güçlü bir izlenim uyandırıyor.


En uygun fiyata 5.20i


Ayrıca, geniş arka kısım, BMW 5.20i'nin yüksek performans kapasitesini vurguluyor. Daha fazla dinamizmi, ayrıcalığı ve bireyselliği seçerek BMW 5.20i'ye Akgün Motors'dan kısa ya da uzun vadeli sahip olabilirsiniz. Otomobil etkileyici çizgiler ve donanım, yarışı önde götürenler arasında yerinizi güvenceye almanızı sağlıyor.


BMW 5.20i'yi hem kendiniz hem de aileniz için kiralayabilirsiniz. Akgün Motors'dan kiralayacağınız her aracın bakımları yapılmıştır.







66 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page