top of page

Kiralık BMW 5.25 X Drive

Yeni BMW 5 Serisi Sedan'ın M Performance modelleriyle sınırları zorlamaya ne dersiniz? BMW 5.25 X Drive ile adrenalini sonuna kadar yaşayabilir ve mükemmel deneyime siz de ortak olabilirsiniz.

BMW 5.25 X Drive'a sahip olmak için yapmanız gereken tek şey Akgün Motors'a gelerek istediğiniz kadar BMW 5.25 X Drive kiralamak.





Heyecan verici bir sürüş peşindeyseniz BMW 5.25 X Drive, tam da aradığınız özelliklere sahip bir BMW. Sınırları zorlayacağınız sportif karakterli bu arabanın en büyük özelliği güçlü motoru.

BMW M550i modelinde yer alan M Performance TwinPower Turbo sekiz silindirli benzinli motor barındıran BMW, itiş gücü söz konusu olduğunda istediğiniz performansı kat be kat sağlıyor. Ayrıca, M Sport egzoz sistemi ile yarattığı güçlü sesi kulaklarda unutulmaz bir çınlamaya neden oluyor.



Bunun dışında aynı seriye ait olan BMW M550d modelinde ise M Performance TwinPower Turbo sıralı 6 silindirli dizel motor bulunuyor. Dört turboşarjlı çok aşamalı şarj ve common rail yüksek hassasiyetli enjeksiyon gibi son teknolojileri barındırıyor.



Adaptif M süspansiyon, optimize edilmiş direksiyon, maksimum yavaşlamaya uygun şekilde ayarlanan M Sport frenlerin özellikler arasında olduğu BMW 5.25 X Drive, sürüş dinamiğini daha fazla görmek isteyenlere Adaptif M Professional süspansiyon da vaadediyor.



Güçlü motoru ve özellikleri ile ön plana çıkan ve diğer BMW modellerinden hemen ayrılan BMW 5.25 X Drive, iç tasarımı ve size özel tasarımlarıyla da kalbinizi çalıyor.



İsimlikli kapı kaplamaları, isim yazdırabileceğiniz dijital ön konsollar, deri direksiyon gibi pek çok özellik, BMW M550i xDrive ve M550d xDrive'ı size özel kılıyor.



BMW 5.25 X Drive'da M aerodinamik paketinin dışında Seryum Grisi özel tasarım vurguları yer alıyor. Bu benzersiz imza, Böbrek Izgaralarının ayırt edici çerçevesinde, aerodinamik ayna kapaklarında ve isimlikte de kendini gösteriyor.


0543 387 39 87 ve 0533 922 97 89 numaralı telefondan bize ulaşarak hem BMW 5.25 X Drive hem de istediğiniz herhangi bir lüks otomobili en uygun fiyata isterseniz uzun isterseniz de kısa vadeli olarak kiralayabilirsiniz.





79 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page