top of page

Volkswagen Caravelle kiralayın

Türkiye'de Mart ayı içinde satışa sunulmaya başlayan Volkswagen Caravelle, ticari ve kişisel alanda en büyük rağbet gören araçlar arasında yer alıyor. Uzun yollar için oldukça konforlu olan Volkswagen Caravelle, tek motor ile üç farklı versiyon sunarak aracı istediğiniz gibi seçmeye olanak tanıyor.

Pekiyi Volkswagen Caravelle 2018 modelinde hangi yenilikler yer alıyor, hepsini aşağıda sizin için sıraladık.

Volkswagen Caravelle kiralama Alman otomotiv devi olarak bilinen Volkswagen, özellik ticari alanda Volkswagen Caravelle modeli ile piyasanın en çok tercih edilenleri arasında yer alıyor. Yeni modeli ile tüm hayranlarını etkileyecek olan, hem ticari hem de hususi olarak kullanılabilen Volkswagen Caravelle, Türkiye'de üç farklı versiyonla Trendline, Comfortline, Highline olmak üzere bulunuyor.

Hem uzun hem de kısa vadede Volkswagen Caravelle'e sahip olmak isterseniz Akgün Motors'dan kiralama yapabilirsiniz. 2 litre motor hacmi, kromajlı ızgara, LED gündüz farları ile hem konforlu hem de güvenli bir sürüş sunan Volkswagen Caravelle, tüm bu özelliklere ek olarak çift gövde rengi, iki farklı aks mesafesine sahip versiyonuyla aracınızı kişiselleştirmenize olanak tanıyor. MP3 çalar, WMA uyumlu CD çalar, harici SD kart /AUX-IN/USB destekli renkli 5 inç dokunmatik ekran, deri kaplı direksiyon, yenilenen elektronik klima ile tüm beklentileri karşılayan Volkswagen Caravelle'i çok seveceksiniz.

Volkswagen Caravelle'in yeni güvenlik özellikleri ise şöyle, Volkswagen Caravelle'deki iki bağımsız sensör çarpışmanın derecesini algılıyor ve olası ikinci çarpışmayı önlemek amacı ile aracı frendliyor. Hızınızı ise 10km/s'e kadar düşürüyor. İkinci bir özellik ise yorgunluk tespit sistemi. Volkswagen Caravelle'deki bu sistemle sürüş hareketinde yorgunluk tespit edilirse, yolculuğa ara verilmesi konusunda hem görsel hem de işitsel olarak sizi uyarıyor.

Akgüns Motors'dan hemen Caravelle kiralamak için bizi arayın!

0543 387 39 87 0533 922 97 89


16 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page