top of page

Kiralık araçta havalimanı teslimatı

Yaz mevsimini geride bıraktığımız bu günlerde her ne kadar Sonbahar'a merhaba desek de, pek çok kişi için asıl tatil şimdi başlıyor. Yurtdışından Türkiye'yi ziyaret eden müşteri kitlemize daha iyi hizmet verebilmek için Akgün Motors'dan kiraladığınız araçlarımızı isteğiniz doğrultusunda isterseniz Atatürk Havaalanı'na isterseniz de Sahiba Gökçen Havaalanı'na bırakabiliyoruz.




Aracınızı teslim almadan önce uzman ekibimize hangi lüks otomobili istediğini belirtmeniz yeterli. Daha sonra prosedürlerimize uyarak istediğiniz tüm lük otomobilleri uzun ya da kısa vadede kiralayabilir ve Türkiye'nin tadını çıkarabilirsiniz.




Aradığınız kiralık Mercedes, BMW, Audi, Porsche ve diğer tüm lüks otomobil modellerini Akgün Motors'dan bulabilirsiniz.


Akgün Motors'da kiraladığınız tüm lüks araçlarımızın bakımı tamdır. Sürüş esnasında hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Eğer kiralık arabanız ile kaza yaparsanız sözleşmenizde yer alan maddelere göre tüm araçlarımız kaskolu olduğu için eğer kural ihlali olmazsa tüm masraflar kasko tarafından karşılanır.


Özellikle İstanbul'da kiralık arabanız ile gezeceğiniz yerler; Boğaz, Bebek, Caddebostan, Moda, Kanlıca, Rumeli Hisarı gibi sahil şeridi olmakla birlikte, uzun yolcukluk yapmaktan keyif alıyorsanız, İstanbul'a birkaç saat uzaklıktaki Ege'nin keyfini çıkarabilir, Erzurum'a kayak yapmaya gidebilir ya da kiralık arabanızla Çanakkale'ye kadar gelerek, oradan kısa bir feribot seferi ile mutlaka görmeniz gereken Bozcaada'ya uğrayabilirsiniz.


Akgün Motors'dan kiraladığınız tüm araçlarımızı isterseniz uzun vadede isterseniz de kısa vadede kullanabilirsiniz.


Araç kiralama hakkında her şeyi öğrenmek için sitemizdeki yazılarımızı okuyabilirsiniz.




1.409 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page