top of page

Kiralık Range Rover Vogue 2018

Bir Range Rover'a sahipseniz, karada ne olursa olsun güvenli ve rahat bir sürüş gerçekleştirirsiniz. Tüm engebeli yollara, dağda, bayırda, çimende, toprak yollarda 4x4 sistemi ile konforlu bir sürüş yapacağınız Range Rover, 2018 Vogue modelinde harikalar yaratmış.

Ama elbette araba vergileri ve diğer etkenlerle Range Rover Vogue sahibi olmak, aslında sanıldığı kadar kolay değil. Range Rover Vogue'a güvenle hem uzun hem de kısa vadede sahip olmak ve en uygun fiyata Range Rover Vogue kiralamak için Akgün Motors ile iletişime geçebilirsiniz.





Gelişmiş bir sürüş vaadeden Range Rover Vogue, standart olarak 20 inç 12 kollu jantlarla geliyor. Ayrıca bir Range Rover Vogue'u uzaktan tanımanızı sağlayan gündüz farlarına sahip Matrix LED farları gelişmiş sürüş huzmesine sahip. Uzaktan kontrol edebileceğiniz Range Rover Vogue'a anahtarsız giriş sağlayabiliyorsunuz. Cebinizden ya da çantanızdan anahtarı çıkarmadan sadece Range Rover Vogue'a yaklaşmanız yeterli. Soft door close kapı kapama özelliği ise tüm kapılarda elektrikli mandallar sunuyor.



Range Rover Vogue'un iç tasarımı da tıpkı dış tasarımı gibi sizi kendine hayran bırakıyor. Windsor deri koltuklar, yolcu koltuğu katlama özelliği, 20 kademeye kadar ısıtmalı koltuklar ve elektrikli yatabilen ısıtmalı koltuklar sunan Range Rover Vogue, Meridian ses sistemi ile de arabanın içini konser alanına dönüştürüyor. 13 hoperlör tarafından desteklenen bu sistem arabanın içinde net, temiz, dolu ve derin bir ses almanıza yardım ediyor. Ayrıca Range Rover Vogue'un etrafına yerleştirilmiş dört dijital kamera sayesinde kuş bakışı bir görünüm sunarak son derece güven sağlıyor.



Atlas ızgara detayları, ön tamponu ve iç tasarımıyla diğer Range Rover modellerinden ayrılan Vogue, metalik renkleriyle gönlümüzü çalarken, karartmalı dikiz aynaları, ısıtmalı ön cam, güneş korumalı arka camlar, ön sis farları, üç bölgeli klima, hava iyonizer teknolojisi gibi pek çok özellikle beraber geliyor.



1.113 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page