top of page

Araç kiralamada merak ettiğiniz sorular

Kiralık arabalar, çoğu zaman satın alınan arabalardan çok daha avantajlı. Neden mi? Çünkü kiraladığınız bir arabada kasko, vergi ve diğer masrafları ödemek durumda kalmıyorsunuz. Bunların hepsini arabayı kiraladığınız şirket en güvenilir şekilde hallediyor. Ayrıca uzun süreli araba kiralama durumlarında arabanız eskidiğinde ya da artık kiraladığınız arabayı kullanmak istemediğinizde, kolaylıkla hiçbir gerekçe belirtmeden istediğiniz bir kiralık araba ile arabanızı değiştirebilirsiniz.

Kiralık arabanın avantajları bu kadar fazla olunca sıkça sorabileceğiniz soruları derlemeye karar verdik.




Kiralık arabalar için sıkça merak ettikleriniz


Aracı kiralayacağım şirket yeterince güvenilir mi?

Akgün Motors, yıllardır araba kiralama işi yapan uzman bir kuruluştur. Akgün Motors’daki tüm araçlar lüks segmentine girer ve dilediğiniz gibi hem uzun hem de kısa vadede kiralama işlemi yapabilirsiniz. Ayrıca Akgün Motors’daki tüm araçlar kaskoludur. Yani arabayı kiraladıktan sonra herhangi bir kaza yaptığınız zaman bu kaza eğer kasko ile uyumlu ise siz cebinizden bir ücret ödemezsiniz.


Kiralık arabamı nasıl seçeceğim?

Kiralayacağınız arabayı öncelikle kaç kişi kullanacağınız, uzun mu kısa mı yola gideceğiniz ya da hangi aktivitede kullanacağınızı göz önünde bulundurmalısınız. Eğer uzak bir yola gidiyor ve rahat bir araç istiyorsanız o zaman daha geniş ve konforlu olanlara yönelmeli, eğer bir davet, düğün ya da kutlamaya gidiyorsanız o zaman daha lüks olan sedan kasalı araçlara yönelmelisiniz ya da günlük kiralayacaksanız daha ufak ve dizel motorlu araçları tercih edebilirsiniz. Bu konuda Akgün Motors’daki uzmanlarımız size yardımcı olacaktır.


Nasıl rezervasyon yapabilirim?

Beğendiğiniz arabayı hem Akgün Motors internet sitemizden hem de Instagram hesabımızdan bakabilirsiniz. Daha sonrasında hem sitemizde hem de Instagram hesabımızda belirttiğimiz telefon numaramızdan bizi arayıp randevu alabilir ya da direkt olarak beğendiğiniz aracı kiralayabilirsiniz.


Kiralama işlemi ne kadar sürer?

Kiralama işlemi siz şirketimize geldiğiniz zaman hızlı bir şekilde hallolur. Bunun için zaman kaybetmezsiniz.


Kiralık arabamda benzin var mı?

Akgün Motors’un tüm kiralık arabaları yakıtlıdır ve teslim ederken de yakıt deposunu aynı şekilde teslim etmeniz istenir. Eğer depoyu aracı teslim aldığınızdan daha dolu bir şekilde teslim ederseniz kalan paranız ödenir, eğer boş bir şekilde teslim ederseniz de aracı size teslim ettiğimizde dolu olan deposu kadar fiyat alınır.


Aracı nasıl iade edebilirim?

Kiraladığınız aracınızı önceden bize belirttiğiniz yere, ya da direkt olarak kiralama yaptığınız şirketimize bırakabilirsiniz.


38 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
Untitled-1.png
©Designed by CYBERDESIGNWEB
bottom of page