top of page

Bodrum'da araç kiralama fiyatları

Güncelleme tarihi: 31 Tem 2018

Bodrum'da araç kiralama fiyatları

Tatil sezonu açıldı. Bu yıl da en çok tercih edilen yerlerden biri, Ege'nin inci yarımadası Bodrum olacak. Bodrum'da keyifli bir tatil yapmak ve Bodrum'un keyfini çıkarmak için Bodrum'da araç kiralayabilirsiniz.


Hepimizin bildiği gibi Bodrum'da, Göltürkbükü, Yalıkavak, Turgutreis ve Merkez gibi Bodrum'un en popüler yerleri birbirlerinden epey uzaktalar, Bodrum taksisinin de bu mesafeler arası gidip gelirken çok pahalı olduğu açık. Bu yüzden Bodrum'da araç kiralama fiyatları çok aşırı olmadıkça, araç kiralamak taksi tutmaktan çok daha ekonomik bir şekilde tatil yapmanıza olanak tanır.

Akgün Motors'da dilediğiniz tüm lüks modelleri bulabilirsiniz. İstanbul'da da şubesi olan Akgün Motors'a hem Bodrum hem de İstanbul'dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.




Bodrum'da araç kiralama fiyatları


Bodrum'da araç kiralama fiyatlarından bahsetmeden önce Bodrum'da hangi lüks aracı kiralamalısınız? sorusuna biraz değinmek istiyoruz;

Akgün Motors'da bulunan ve Bodrum'da kiralayabileceğiniz araçlar sırasıyla kiralık Mercedes CLA, Mercedes A180, yeni kasa Mercedes, Mercedes S350, kiralık Porsche Cayenne, Porsche Panamera, kiralık Range Rover, Range Rover Vogue, kiralık Jeep, kiralık BMW 5.20, BMW 3.20, kiralık Nissan Qashqai ve diğer tüm lüks arabaları Akgün Motors'dan güvenilir bir şekilde kiralayabilirsiniz.

Hatta dilerseniz Bodrum'da arkadaşlarınızda doyasıya eğlendiğiniz bir günde kiraladığını Mercedes'i şöförlü olarak da yine Akgün Motors'dan kiralayabilirsiniz.




Bodrum'da araç kiralama fiyatları, tahmin ettiğiniz gibi İstanbul'dakinden birazcık farklı. Beğendiğiniz arabayı uzun dönem ya da kısa dönem kiralamak ve en uygun fiyatı almak için Akgün Motors'u aramanızı öneririz. Çünkü tüm arabalar ve motor hacimleri birbirinden farklı oldukları için, araba kiralama fiyatları da değişkenlik gösterir. Net bir fiyat almak ve uzun vadede size özel indirimle en uygun arabayı kiralayabilmek için Akgün Motors ile iletişime geçin.

43 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page