top of page

Bodrum'da hangi lüks araç kiralanır

Bodrum hem biz Türk'lerin hem de Hollywood yıldızlarının çok sevdiği Ege'nin bir numaralı tatil rotası.

Pekiyi Bodrum'da doyasıya bir tatil nasıl yapılır? Bütün senenin yorgunluğunu atacağınız bu kısıtlı zamanda tatilinizin tadını doyasıya çıkarmanız için her şeyden önce rahat olmanız gerekir. Rahatlık ise konfordan ve lüksten gelir.

Bodrum'da doyasıya gezmek için yapmanız gereken tek şey Akgün Motors'un lüks araçlarından birini seçmek ve Bodrum'da araç kiralamanın keyfini çıkarmak.

Akgün Motors'da dilediğiniz tüm lüks modelleri bulabilirsiniz. İstanbul'da da şubesi olan Akgün Motors'a hem Bodrum hem de İstanbul'dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.




Bodrum lüks araç kiralama


Pekiyi Bodrum'da hangi lüks aracı kiralamalısınız?

Akgün Motors'da bulunan ve Bodrum'da kiralayabileceğiniz araçlar sırasıyla kiralık Mercedes CLA, Mercedes A180, yeni kasa Mercedes, Mercedes S350, kiralık Porsche Cayenne, Porsche Panamera, kiralık Range Rover, Range Rover Vogue, kiralık Jeep, kiralık BMW 5.20, BMW 3.20, kiralık Nissan Qashqai ve diğer tüm lüks arabaları Akgün Motors'dan güvenilir bir şekilde kiralayabilirsiniz.

Hatta dilerseniz Bodrum'da arkadaşlarınızda doyasıya eğlendiğiniz bir günde kiraladığını Mercedes'i şöförlü olarak da yine Akgün Motors'dan kiralayabilirsiniz.


Kiralayabileceğiniz tüm lüks arabaların özelliklerini okumak için buraya tıklayın.


Bodrum'da lüks araç kiralamak için ise hemen Akgün Motors'u arayın!



12 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page