top of page

İstanbul'da Araç Kiralama

Günümüz şartlarında kiralık arabalar, hayatımızı kolaylaştıran en önemli faktörlerden biri. Özellikle bizim için özel günlerde, kalabalık yapılacak ziyaretlerde ya da yazın uzun yola gideceğimizde kiralık arabaları tercih ediyoruz.

Araç kiralama konusunda en merak edilen sorulardan biri de İstanbul'da Araç Kiralama konusunun nasıl olduğu. Bu yazımızda İstanbul'da nasıl araç kiralanır? sorusuna değineceğiz.



Araç kiralama yaz kış demeden hayatımızı kurtaran en önemli özelliklerden biri. Eğer aracınız yoksa ya da İstanbul dışında başka bir şehirde ikamet ediyorsanız, İstanbul'a geldiğinizde araç kiralama seçeneğini kullanarak şehrin keyfini çıkarabilirsiniz.

İstanbul'da Araç Kiralama konusunda en güvennilir şirketlerden biri olan Akgüns Motors'da,

isterseniz günlük isterseniz de aylık araç kiralayabilirsiniz.

Bunun için ilk önce yapmanız gereken şeylerden biri, Akgüns Motors'daki birbirinden lüks ve konforlu olan araçlara göz atmak.

Buraya tıklayarak, bünyemizdeki kiralık araç markalarını görebilir ve seçtiğiniz bir markaya tıklayarak modelleri inceleyebilirsiniz. Aracınızı seçtikten sonra Akgüns Motors'u 0212 213 00 17, 0543 387 39 87 ya da 0533 922 97 89 numaralı telefonlardan arayabilir ve aracınızı ayırtabilirsiniz.


İstanbul'da Araç Kiralama

Eğer lüks olan ama daha uygun olan araçlara yönelmek istiyorsanız, sizin için önemli olan dizel olması ve az yakması olabilir. Arabaya kaç kişi bineceğiniz, araba ile ne kadar yol yapmayı planladığınız da araba kiralarken dikkat etmeniz gereken unsurlar arasında yer alıyor.

Mesela yaz tatili için araba kiralıyorsanız ve bu araç ile uzun yol yapacaksanız o zaman mümkün olduğunca rahat olan belki de Sedan olan araçları tercih etmelisiniz.

Eğer arkadaşlarınızla bir günlüğüne şeyahate çıkıyorsanız ve arabaya çok fazla kişi oturmayacaksanız o zaman coupe olan daha havalı ve sizi temsil eden bir araca yönelebilirsiniz. Ayrıca uygun fiyatlı kiralık arabaları seçerken, otomatik şansımanlı olması ya da manuel vites olmasına da dikkat edebilirsiniz.

55 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page