top of page

Kiralık 2017 Model Audi A4

Audi, güçlü, verimli ve en dayanıklı araba modellerinden biri. Pekiyi bu arabaya en ucuz ve rahat şekilde nasıl sahip olabilirsiniz?



Elbette Akgün Motors'dan kısa ya da uzun vadede bir Audi kiralayarak. Bildiğiniz gibi kiralanan araçlarda kasko kiralayan şirket tarafından ödeniyor. Ayrıca herhangi bir üst model ya da araba markası değişikliği yapmak istediğinizde sorgusuz sualsiz aracınızı değiştirebiliyorsunuz.



Akgün Motors'dan hem uzun hem de kısa vadede uygun fiyata lüks araba kiralayabilirsiniz. Hatta eğer denizde zaman geçirmeyi seviyorsanız, Akgün Motors'dan lüks tekneler de emrinize amade.



Şimdi gelelim Audi'nin en çok sevilen sedan modeli olan A4'e. Yenilenen tasarımı ile artık çok daha fazla kapasite sunan Audi A4'ü Akgün Motors'dan güvenle kiralayabilirsiniz.



Kiralık Audi A4


Çığır açan teknolojisi ile daha güçlü, verimli ve akıllı olan Audi A4, tasarımı ve güçlü motoru ile diğer Audi modellerinden ayrılıyor. Üstelik dört kapılı ve sedan olması sayesinde hem düğün ve nişan gibi günlere hem de ailenizle yapacağınız gezintilere son derece ayak uyduruyor.



12.3 inç LCD ekranı ile harika bir deneyim sunan Audi A4'de video izlemek ya da müzik dinlemek çok keyifli. Ayrıca yenidenen kokpiti sayesinde sürüş deneyiminizi de ikiye katlıyor. Opsiyonel alınabilen 3D ses özellikli Bang&Oulfsen ses sitemi, iç mekanda sürüş yaparken gerçek bir konser alanı yaratıyor.



Daha az yakıt tüketimi ve daha fazla güç için, yenilenen motoru ile de tüm bakışları üzerine çeken Audi A4, yakıt tüketimini yüzde 21 oranında azaltıyor.



Ayrıca bu modelin BMW 3 serisi ve Mercedes C serisine rakip olarak üretildiğinin de altını çizelim.


0543 387 39 87 ve 0533 922 97 89 numaralı telefondan bize ulaşarak hem Audi A4 hem de istediğiniz herhangi bir lüks otomobili en uygun fiyata isterseniz uzun isterseniz de kısa vadeli olarak kiralayabilirsiniz.

109 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page