top of page

Kiralık Audi A5 Sportback

Audi'yi daha önce kullanma deneyiminiz oldu ise, bu otomobilin ne kadar vazgeçilmez olduğunu farketmişsinizdir. Tabii, otomobil vergisi ve diğer masraflarla Audi sahibi olmak biraz zorlaşsa da, Akgün Motors, bu konuda her zaman sizinle.



Akgün Motors'dan isterseniz uzun, isterseniz de kısa vadeli olarak Audi sahibi olabilirsiniz.



Uygun fiyatlı olarak lüks otomobil kiralamak ve Audi keyfini sonuna kadar yaşamak istiyorsanız, mutlaka Akgün Motors ile iletişime geçmelisiniz.



Şimdi gelin, Audi'nin son modellerinden biri olan A5 Sportback'i birlikte inceleyelim ve bu otomobildeki yenilikler nelermiş beraber keşfedelim.



Audi'nin yeni modeli, Audi A5 Sportback'i hem coupe hem de avant modellerinin birleşimi olarak düşünebilirsiniz. İlk bakışta güçlü bir otomobil olduğunu belirgin çizgilerinden anlayabileceğiniz Audi A5 Sportback, estetik ve zarif görünüşü ile de hem gerçek bir iş otomobili hem de tatil günlerinde elegan bir görünüm sunuyor.



Beş kapılı bir model olan Audi A5 Sportback, yeni geliştirilen şasisi, güçlü aktarması, yenilikçi özellikleriyle kullanımı oldukça kolay ama bir o kadar da güçlü bir etki yaratıyor.



Audi'nin bu tasarımı hayata geçirildikten tam 7 yıl sonra satışa sunulmaya hazır hale gelmiş. Yani bu da demek oluyor ki, arkasında gerçekten yadsınmayacak bir emek var. Yeni Audi A5'in ağırlığı diğer modellerden tam 85 kg daha az ve arka koltuk katlandığında kapasitesi 1.3000 litreyi buluyor. Bu da demek oluyor ki, Audi'nizle her şeyi yapabilir, eşyalarınızı bile bir yerden diğer bir noktaya rahatlıkla taşıyabilirsiniz.



Audi'nin konforuna ise diyecek yok. İçine girdiğiniz andan itibaren lüksü, kaliteyi ve konforu hissedeceğiniz Audi A5, yüksek kaliteli malzemeleriyle üstün bir sürüş deneyimi sunarken, aynı zamanda yolcuların da rahat etmesini sağlıyor.



Audi A5'i isterseniz deri isterseniz de kumaş kaplı olarak seçebiliyorsunuz. Yan destekli spor koltukları baklava dikiş ile birlikte gelerek, oldukça sportif bir görünüm sunuyor.

Ayrıca panoramik cam tavanı sayesinde gökyüzünü tıpkı cabrio modellerde olduğu gibi izleyebiliyorsunuz. 3D ses özelliği ve Bang&Olufsen ses sistemi ile tüm yolcuklarınızı harika şekilde geçirmenizi sağlayan Audi A5, ortam aydınlatması ile iç mekanı 30 ayarlanabilir tonda aydınlatmanızı sağlıyor.







267 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page