top of page

Kiralık BMW 3.18 İ M Paketi

Lüks otomobil modelleri denince ilk sıralardan akıllara gelen BMW, 3.18 İ modeliyle karşı konulmaz bir tutku yaratıyor. Özellikle M Sport Paketiyle harika bir deneyim yaşayacağınız BMW 3.18 İ'yi Akgün Motors'dan kiralamadan önce bu süper otomobilin özelliklerine bir göz atalım.





1975 yılından bu yana orijinalliğini koruyan BMW 3 Serisine ait olan BMW 3.18 İ, sedan ruhunu sportiflikle buluşturuyor. Dinamik tasarımı, çevikliği, günlük sürüşe karşı mükemmel adaptesiyle son derece etkileyici olan BMW 3.18 İ, optimum ağırlık dağılımı, klasik arkadan itiş sistemi ve BMW EfficientDynamics teknolojisine sahip güçlü, son derece verimli.

Otomobilin içinde bulunan akıllı BMW xDrive dört çeker sistemi ile her zaman en uygun çekişi sunuyor. Aynı zamanda M Sport Paketi sayesinde de tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor.




Kiralık BMW 3.18 İ Özellikleri

BMW 3 serisinin en sportif modeli olan BMW 3.18 İ, klasik üç kutulu tasarımın çağdaş bir şekilde yorumluyor.

BMW Twinpower Turbo motorlar ve opsiyonel 8 ileri Steptronic Spor şanzıman olağanüstü sürüş keyfine katkıda bulunuyor.. Bu özellikler ve diğer BMW EfficientDynamics teknolojileri etkileyici performans değerleri sağlamanın yanı sıra yakıt tüketimini azaltmaya yardımcı oluyor.




BMW 3 Serisi Sedan otomobilin iç tasarımında sürücü odaklı tasarımı ve olağanüstü malzeme kalitesi anında fark ediliyor. İç tasarım, kullanışlı saklama olanakları ve işlevsel, düzenli kontrol paneli ile son derece ferah. Aynı zamanda şıklığı ve dinamikleri ile ön plana çıkıyor. Çok sayıda Krom vurgular ve parlak siyah yüzeyler olağanüstü kalitesini vurguluyor. Tipik BMW stilinde tasarlanmış kokpit sistematik olarak sürücüye dönük tasarlanmış ve böylece kullanımı son derece kolay.



Her bir ergonomik unsur en yüksek dikkat ve özeni göstererek yerleştirilmiş. Örneğin opsiyonel Professional Navigation Sisteminin 8,8 inç Kontrol Ekranı merkez konsolun üst kısmında bağımsız olarak durur ve premimum kalitede görünüm ve hissi yansıtıyor. Merkez konsolda iki içecek için bardak tutucu bulunur ve makaralı kapağı kapandığında saklama yüzeyi olarak kullanılabiliyor. Bu özellikler sportiflik ve modernliği mükemmel şekilde bir araya getiren genel konseptin iki örneğini oluşturuyor.


BMW 3.18 İ M Paketi Nasıl Kiralanır?

BMW 3.18 İ M pakete sahip olan otomobili Akgün Motors'dan hem uzun hem de kısa vadede istediğiniz kadar kiralayabilirsiniz. Lüks otomobil ve tekne kiralama konusunda uzman olan Akgün Motors'dan, BMW 3.18 İ dışında diğer BMW modellerini de kiralayabilirsiniz.


0543 387 39 87 ve 0533 922 97 89 numaralı telefondan bize ulaşarak hem BMW 3.18 İ M hem de istediğiniz herhangi bir lüks otomobili en uygun fiyata isterseniz uzun isterseniz de kısa vadeli olarak kiralayabilirsiniz.



121 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page