top of page

Kiralık Mercedes C200 AMG

Mercedes C serisi, markanın en havalı serilerinden birini oluşturuyor. Duruşu, görünümü, konforu ve güçlü motoru ile bir Mercedes'ten beklediğiniz her şeyi sunan Mercedes C200'ü Akgün Motors'dan kiralayabilirsiniz. Hem Mercedes C200 AMG modelinin hem de boş paketin bulunduğu Mercedes C200'e yeniden yakından bakalım.



Kiralık Mercedes C200Mercedes C serisi, diğer otomobil markalarından başlı başına farklı bir klasman oluşturuyor. Eğer Mercedes konforunu seviyorsanız, mutlaka Mercedes C200'ü deneyimlemelisiniz. Hem dizel hem de benzinli olan modelini Akgün Motors'dan en uygun fiyata istediğiniz kadar kiralayabilir ve Mercedes deneyimini sonuna kadar yaşayabilirsiniz.

Kiralık Mercedes C200 ÖzellikleriMercedes C 200'ün en dikkat çeken özelliklerinden biri konfor ayarlı Agility Control Otomatik. Pasif bir sönümleme sistemi barındırına bu süspansiyon, devrilme özelliklerini, sönümlemeyi ve dengelemeyi yol koşullarına paralel olarak idealleştirerek mükemmel bir sürüş dinamiği sağlıyor. Strok-bağımlı sönümleme de ufak sarsıntılara tepki olarak sönümleme etkisini azaltır ve sürüş keyfiyle tekerlek izini mükemmelleştiriyor. Mercedes C 200 D Dizel otomatik aracınızı daha mükemmelleştirmek için extra alabileceğiniz özellikler bulunuyor. Bunlardan biride Multimedya sistemindeki Ortam arayüzü;Ortam Ara yüzü ile Geçerli listeler, favori filmler veya klipler – yol eğlencesinin size özel olması sayesinde herkes her sürüşte multimedya deneyiminde üst düzey bir deneyim yaşamanızı sağlıyor.Orta konsoldaki evrensel bir arabirim, kolaylıkla iPod veya iPhone gibi taşınabilir ortam oynatıcılara bağlayabiliyorsunuz.

Mercedes C200 Nasıl Kiralanır?

Mercedes C200 AMG olan ya da olmayan modelini Akgün Motors'dan en uygun fiyata isterseniz uzun dönem, isterseniz de kısa dönem kiralayabilirsiniz.


Videomuzu aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

https://www.akgunsmotors.com?wix-vod-video-id=a963765359d042ab931dcd42ef5e7d05&wix-vod-comp-id=comp-jeyrmi6b#


0543 387 39 87 ve 0533 922 97 89 numaralı telefondan bize ulaşarak hem Mercedes C200 hem de istediğiniz herhangi bir lüks otomobili en uygun fiyata isterseniz uzun isterseniz de kısa vadeli olarak kiralayabilirsiniz.


125 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page