top of page

Kiralık Mercedes S350

Mercedes hayranları bilirler S serisi bir başkadır. Eğer Sedan tipi arabaları seviyorsanız, Mercedes S serisi sizin için biçilmiş kaftan. S serisinin pek çok modeli olsa da bugün en çok rağbet gören modellerden biri olan S350’yi incelemeden önce, Mercedes S350’yi Akgün Motors’dan en uygun şekilde kiralayabileceğinizi söyleyelim.



Mercedes S serisi 1972 yılından bu yana üretilen ve Alman otomobil devi Mercedes’in şimdiye dek en çok sattığı lüks otomobil modeli. Mercedes’in amiral gemisi diyebileceğimiz Mercedes S, hem donanımı hem de dizaynı açısından harika!

Sedan olmasına rağmen zarif bir üstünlüğe sahip olan Mercedes S350, diğer sedan tipi arabalara göre çok uzun değil. Sadece ön kısmı sportif görünüşten uzakta biraz daha lüks segmentine uygun olsa da arkası tok bir şekilde bitiyor. Karizmatik dış tasarımı ve statü ve prestiji ifade eden tasarımıyla kendine hayran bırakan Mercedes S350, bir Mercedes’ten tüm beklentilerinizi karşılıyor. Trafikte kaldığınız zaman stresli ortamlarda sizi rahatlatacak düzeyde gelişen Mercedes S350, güvenli sürüşü ve uyarı sistemleriyle kazayı en aza indirgiyor. Akıllı sürüş teknolojisi ile direksiyonda geçirdiğiniz zamanı, stresten çok rahatlama olarak görüyorsunuz. Tıpkı dış tasarımı gibi iç tasarımında da harikalar yaratan Mercedes S350, bilindik Mercedes güvencesi ve tasarımını S350 farkı ile karşımıza çıkarıyor. Zarif yüzeyleri, sağlam malzemeleri ve konforu ile size dış dünyayı unutturuyor.


Mercedes S350 modelini ister önemli iş görüşmelerine giderken, isterseniz de yurtdışında çıktığınız iş seyahatlerinde size eşlik etmesi için güvenle kiralayabilirsiniz. Akgün Motors’dan kiralayacağınız Mercedes S350 ile hem uzun hem de kısa vadede Mercedes keyfine varabilirsiniz.

257 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page