top of page

Kiralık Porsche Cayenne

Her araba tutkununun hayali er ya da geç Porsche kullanmaktır. Dünyanın en hızlı ve büyüleyici arabalarından biri olan Porsche’un en dinamik spor otomobili Cayenne, her Porsche modeli gibi dudak uçuklatacak fiyatlarda sahiplerini buluyor.

Fakat siz, çok daha az ödeyerek Porsche Cayenne sahibi olabilirsiniz. Nasıl mı? Akgün Motors’un güvenli ve uygun araç kiralama fırsatı ile ister uzun dönem isterseniz de kısa dönem Porsche Cayenne kiralayabilirsiniz.

Kiralık Porsche Cayenne’lerin fiyatlarını öğrenmek ve bu konuda detaylı bilgiyi ofisimizden almadan önce, gelin bu canavarın özelliklerine ve neler yapabildiğine bir kez daha göz atalım!




Kiralık Porsche Cayenne Özellikleri

Porsche Cayenne, tam 340 beygir gücünde motoru ile deyim yerindeyse asfaltları ağlatıyor. 245 km hıza çıkabilen bu Porsche Cayenne, 1.696 mm yüksekliği ve 1.983 mm genişliği ile oldukça geniş bir alan sunarken, araba kullanmanın keyfine varmanızı sağlıyor. Özgürlüğün ifadesi olarak tanımlanan Porsche Cayenne, rahatlığı ve genişiliği ile beş kişilik spor araba olarak biliniyor. Yeni dinamik tasarımıyla en verimli şekilde karşımıza çıkan Porsche Cayenne, turboşarjlı motorları, kokpitteki dijital ağı, esnekliği ve kaliteli standartlarıyla her araba tutkununun mutlaka denemesi gereken bir model.

Yaşamınızı birçok yönden kolaylaştıran yeni kullanışlı hizmetleri ve akıllı telefon uygulamalarıyla Porsche Cayenne’i uzaktan kontrol ederken, istediğiniz müzikleri dinlemek bir yana dursun, pek çok özelliği de uzaktan kumanda edebiliyorsunuz.

Güçlü bir şekilde vurgulanan ön kanatları, eğimli kaputu, güç kubbesi, ve üç parçalı hava girişleriyle diğer Porsche modellerinden ayrılan Porsche Cayenne, 1.710 litre bagaj hacmi ile de harika bir alternatif sunuyor.

Porsche Cayenne kiralamak için Akgün Motors ile hemen iletişime geçin!


0543 387 39 87 ve 0533 922 97 89 numaralı telefondan bize ulaşarak hem Porsche Cayenne hem de istediğiniz herhangi bir lüks otomobili en uygun fiyata isterseniz uzun isterseniz de kısa vadeli olarak kiralayabilirsiniz.

116 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page