top of page

Kiralık Range Rover 2018 model

Klasik olduğu kadar gösterişli ve tüm beklentileri karşılayan bir model Range Rover, üstelik de zamansız. Range Rover'a sahip olmak için Akgün Motors'u arayabilir ve hayalinizdeki Range Rover'ı kiralayabilirsiniz. Ama önce Range Rover 2018 modeli hangi yeniliklerle geliyor onlara bir göz atalım.

Range Rover kiralama Yeni Range Rover'ın sloganı "Gerçek bir Range Rover" bu sözcükten de anlayabileceğimiz gibi bu otomobil uçma dışında karadaki her şeyi yapabiliyor. Mavi rengi ile öne çıkan Range Rover, yüzer tavan çizgisi, kesintisiz formu ile diğer Range Rover modellerine benzese de tüm şartları daha da iyileştirilmiş durumda. Daha güçlü bir görünüm yaratmak için Range Rover'a pixel lazer LED farlar eklenmiş bu özellik ile yoldaki her detayı görüp, daha güvenli bir sürüş sağlayabiliyorsunuz.

İç tasarımı full deri olan ve arka koltukta oturan yolcuların izlemesi için iki tane televizyonu bulunan Range Rover, isterseniz kahverengi, isterseniz de açık bej döşemeleriyle geliyor. Range Rover iç döşemesinde yer alan derilerin birinci sınıf olduğunu da vurguluyor.

Şık bir biçimde düzenlenmiş iç tasarımı, sizi arabanın içindeyken sanki özel jetinizin içinde gibi hissettiriyor. Dört adet yönetici koltuğunun yanı sıra beş koltuklu olarak da kullanılabilen Range Rover, özellikle uzun yolların ve aile boyu keşiflerde rahat etmenizi sağlıyor.

Ayrıca Range Rover yeni modelinde arka koltukların yatırma özelliği de artırılmış ve minderler daha da derinleştirilmiş.

Range Rover'da yer alan teknolojileri sayacak olursak, direksiyonda ışıklar yanana kadar görünmeyen dokunmaya duyarlı düğmeleri büyüleyici bir kullanım sunuyor. Ayrıca 10 inç genişliğinde entegre edilmiş dokunmatik ekranı rafine bir sürüş sunuyor. Touch Pro Duo özelliği ile de sezgisel ve gelişmiş entegre teknolojileri içeriyor.

Range Rover 2018 modeli şehir trafiği ile baş etmek için de bire bir. Sizin ve yolcularınız için ek güvenlik sağlamak amacıyla standart SUV teknolojileri sunuyor. Range Rover demek, engebeli yollardan geçmek ve keyifle sürüş demek. Off-road kapasitesi olarak da kendine hayran bırakan Range Rover, her türlü koşula uyum sağlayan kapasitesiyle zorlu yollarda sürüş deneyimini dört çeker sistemi ile etkileyici kılıyor.

Range Rover'ı Akgün Motors'dan hem uzun hem de kısa vadede dilediğiniz gibi güvenle kiralayabilirsiniz.


Şoförlü kiralama seçeneği ve havaalanı transfer imkanı ile...

Hemen araç kiralamak için bizi arayın! Istanbul : 0212 213 00 17  Gsm: 0533 922 97 89

121 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page