top of page

Porsche Panamera 4 Hybrid kiralamak

İster Bodrum'daki tatilinizde, isterseniz de İstanbul'da şehir içinde harika zaman geçirmek için Porsche kiralayabilirsiniz.

Akgün Motors'un güvenilir ekibi ve uygun fiyatıyla ister uzun isterseniz de kısa dönemli Porsche kiralayabilir ve bu keyfi yaşayabilirsiniz. Porsche'nin en çok beğenilen modellerinden biri olan Porsche Panamera 4'ü Akgün Motors'dan kiralamadan önce bu şahane arabanın özelliklerine bir göz atalım.




Lüks araba markalarından en başı çekenlerden olan Porsche, en çok satan Panamera modelinin hibrit versiyonunu yaparak bu teknolojiyi Porsche lüksü ile birleştiriyor. Porsche Panamera 4 Hybrid modeli ile bir Porsche'den beklediğinizden daha fazlasını sunuyor. G kuvveti ve adrenalin ile hız yaparak asfaltı ağlatacağınız Porsche Panamera 4 Hybrid, verimlilik, performans ve sürüş keyfi konusunda sınırları zorluyor. Porsche Panamera 4 Hybrid, yakıt tüketimi ve emisyon değerlerinde ciddi bir düşüş yaratıyor. Ayrıca sürücüyü koltuğa sıkıca bastıracak kadar da güçlü bir deneyim sunuyor.

İçten yanmalı motor ile elektrikli motoru mükemmel bir şekilde bir araya getiren hibrit sistem, spor otomobilde eşsiz bir sürüş keyfi sunuyor.

Kiralık Porsche Panamera için Akgün Motors ile iletişime geçin. Akgün Motors'dan hem kısa hem de uzun vadede Porsche kiralayabilirsiniz.


0543 387 39 87 ve 0533 922 97 89 numaralı telefondan bize ulaşın





38 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page