top of page

Uzun dönem araç kiralamada sık yapılan yanlışlar

Daha önce araç kiralamamış olsanız da pek çok kez bu konuda doğru ya da yanlış bilgiler duymuşsunuzdur. Günümüzde her koşulda araç kiralama büyük kolaylık sağlıyor. Fakat uzun dönem araç kiralarken yapılan bazı yanlışlar var.

Gelin bu yanlışlara yeniden göz gezdirelim ve uzun dönem araç kiralamada yapılan yanlışlıkları tekrar etmeyelim.




Uzun dönem araç kiralama sadece büyük ve bu konuda dünya çapında tanınmış markalar tarafından yapılmaz. Akgün Motors'da da güvenle uzun dönem lüks araç kiralayabilirsiniz. Bu uzun dönem araç kiralamada bilinen en büyük yanlışlardan biridir. Çoğu insan uzun dönemli araçların sadece büyük firmalar tarafından kiralanacağını düşünür. Ayrıca bir başka konu ise, uzun dönem araç kiralamak için sizin şirket olmanız gerekmez. Nasıl ki kısa dönem araç kiralıyorsanız, belli prosedürlere sadık kalarak uzun dönem de araç kirayabilirsiniz.


Uzun dönem araç kiralama söz konusu olduğunda sadece ihtiyacınız olan hizmetleri satın alırsınız. Aracın sizde ne kadar kalacağı paket konusunda bir değişiklik yaratmaz. Nasıl ki kısa dönem araç kiralarken sözleşmenizi imzalıyor ve kaskodan faydalanıyorsanız, aynı prosedürler uzun dönem araç kiralamada da uygulanır. Siz uzun dönem araç kiralıyorsunuz diye, ekstra kullanmayacağınız hizmetleri satın almazsınız.


Uzun dönem araç kiralamada Akgün Motors'un tüm lüks araba modellerinden faydalanabilirsiniz. İhtiyacınızına en uygun lüks araç tespit edilir ve onu uzun dönem kiralarsınız. Bilinen en büyük yanlışlardan biri de uzun dönem araç kiralamada sadece belli başlı modellere uygulanacağıdır.


Uzun dönem araç kiralamanın maaliyeti aslında bilinenin aksine çok değildir. Yani uzun dönem araç kiralama, kısa dönem araç kiralamaya göre çok daha hesaplı olur.

20 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page