top of page

Yeni kasa kiralık Mercedes Cabriolet

Havalar ısındı. Sonunda beklenen yaz geldi. Bu da demek oluyor ki, otomobilinizin üzerini açarak dilediğiniz gibi gezebilirsiniz. Üstelik bu yıl tatil planı yapamadığınız için üzülmeyin. Sizi hafta sonu kaçamaklarına götürecek süper bir motora sahip üzeri açık otomobilinizle tüm hafta sonları road trip yaparak harika zaman geçirebilir ve sıcak havanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Mercedes'in yeni Cabriolet modeli ise bu keyfi tam anlamıyla yaşamanızı sağlıyor.



Mercedes E serisi Cabriolet, güçlü motoru ve isminden de anlaşıldığı gibi cabrio olmasıyla ayaklarınızı yerden kesmenin çok daha fazlasını yapıyor. Pekiyi Mercedes Cabriolet'e nasıl sahip olabilirsiniz?



Elbette Akgün Motors'dan kiralayarak. Uzun ya da kısa dönem istediğiniz gibi son model Mercedes cabrio'nuzu kiralamak için hemen Akgün Motors'u arayın.



Pekiyi bu şahane otomobilin özellikleri neler? Sizin için yeni kasa Mercedes Cabriolet'in özelliklerine bir göz attık ve bu arabaya daha da aşık olmanız için pek çok nedeni sıraladık.



Daha önce üzeri açılan otomobil kullananlar bilirler, genelde tüm cabrio modellerinin içi oldukça dardır ve arkada oturan yolcular için yol biraz sıkıntılı geçebilir. Mercedes Cabriolet'e ise bu sıkıntıyı unutuyorsunuz. Çünkü otomobilin iç hacmi gerçekten çok büyük ve sürücü dışında tüm yolcuların konforu ve rahat etmesi için dizayn edilmiş.



Akustik kumaş tentesi istediğiniz zaman kapanıp açılabiliyor. Mercedes'inizin anahtarı yanınızdayken çantanızdan ya da cebinizden çıkarmadan otomobile yaklaştığında kapılar otomatik olarak açılıyor. Üstelik elbette tahmin ettiğiniz için Mercedes Cabriolet'in üst düzey motoru, yollarda harika bir sürüş deneyimi sunuyor. Güneş vurduğunda elmas gibi parlayan radyatör ızgarasına hayran olacağınız Mercedes Cabriolet, motor kaputundaki güç bombeleri ile ise ne kadar güçlü olduğunu vurguluyor.



Mercedes Cabriolet'in iç tasarımı oldukça sportif dinamik ve konforlu bir alan sunuyor. Gran Turismo'nun zarif seyahat ambiansı otomobilin her yerini etkisi altına almış diyebiliriz. Ekranı ile adeta büyüleyen Cabriolet'in cam kaplamanın arkasında yer alan 12.3 inç genişliğindeki iki adet ekranı daha önce yaşamadığınız bir hizmet veriyor.




65 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page